Fullbokad, men väntelista öppen: Winter Tour 2021

September 10, 2020

SSG och LGA Golf inbjuder dig till Algarve Winter Tour, 20-27 februari 2021

Vi arrangerar nu vår fjärde Winter Tour-säsong för SSG:s medlemmar, såväl damer som herrar. Anmälan är öppen och vill du delta ber vi dig att boka så snart som möjligt, eftersom vi har ett begränsat antal platser. Tidigare Wintertoursäsonger har snabbt blivit fulltecknade.

Fotot ovan visar alla lyckliga medaljörer från Wintertouren 2020.

Algarve Winter Tour är en 72 håls slagtävling, brutto resp. netto, som spelas under sex golfdagar, där vi både tränar och tävlar. I år har vi lagt vår Winter Tour på Pestanas fina Resort Vila Sol i Vilamoura, och vi vistas där tillsammans under hela veckan. Vi spelar på Vila Sols 27-hålsanläggning, i två olika 18-hålsslingor, och vi bor i Vila Sols femstjärniga hotell och bungalows.

I inbjudan (se pdf-fil nedan) hittar du priserna för Wintertourveckan, samt hela veckoprogrammet och ytterligare information om bokning m.m. I en annan pdf-fil nedan hittar du information om själva tävlingen och tävlingsformatet.

Bokning: Du bokar ditt deltagande på Algarve Winter Tour 2021 genom att maila till LGA Golf (info@lgagolf.se). Du kan även ställa eventuella frågor till LGA Golf på denna mailadress. Vill du/ni förlänga vistelsen kan LGA Golf erbjuda bra alternativ till förmånliga priser. Maila dem och fråga.

Coronaosäkerheten och avbokningsregler: Portugal har haft färre bekräftade Covid-19-smittade än Sverige (6 promille av befolkningen jämfört med Sveriges 8,5 promille), och hittills har man inte upplevt någon betydande andravåg. Trots det är våra researrangörer – LGA Golf och Pestana – i dagsläget mycket generösa med avboknings- och betalningsvillkoren för resor nu under hösten. Man har dock ännu inte slutligt lagt fast villkoren för februari 2021, men vår utgångspunkt är att – om Coronaläget är oförändrat – samma villkor gäller då. Det betyder i så fall att man kan avboka sin vistelse kostnadsfritt (boende och golf) ända fram till två veckor före avresan.

Väl mött till en trevlig samvaro på vår fjärde säsong med SSG Winter Tour i Algarve!

Inbjudan till Winter Tour 2021
Hämta
Information om själva tävlingen
Hämta

Tillbaka till alla nyheter