OM-ranking

Order of Merit Ranking

Vi anger OM-rankingen i nedanstående PDF-filer, dels per OM-tävling (antal slag resp. OM-poäng), dels en summa av OM-poängen för de sju bästa OM-tävlingarna per spelare och klass – i kolumnen längst till höger.

OM-rankingen kommer under säsongen 2021/2022 att omfatta tretton (13) OM-tävlingar, varav man då räknar med de sju (7) bästa, och alltså räknar bort sex (om man deltar i alla 13 tävlingarna).

OM-rankingpoängen redovisas i nedanstående pdf-filer i alla olika klasser, för de spelare som erhållit minst en rankingpoäng.
De spelare som ännu inte erhållit någon rankingpoäng redovisas inte, även om de deltagit i en eller flera OM-tävlingar.

Ranking 2021/2022 efter senast spelad OM-tävling anges nedan:

Uppdaterad 2022-06-01
OBS: Fel i rankingen rapporteras här.

H55 brutto
Hämta PDF
H55 netto
Hämta PDF
H65 brutto
Hämta PDF
H65 netto
Hämta PDF
D50 brutto
Hämta PDF
D50 netto
Hämta PDF
H75 brutto
Hämta PDF
H75 netto
Hämta PDF
D65 brutto
Hämta PDF

Hur ligger jag till...

Här publicerar vi under varje vår (t.o.m. början av juni) listor över hur man ligger till inför årets laguttagning till EM och landskamper. Listornas huvuduppgift är att sporra dig som medlem att spela bra under vårens OM-tävlingar, för att få många rankingpoäng.

När laguttagningen börjat på allvar - en bit in i juni - tas dessa listor bort. Nya listor kommer att publiceras inför våren 2023.

Listorna är ingen laguttagning. Men listorna är baserade på samma uttagningsprinciper som gäller för laguttagningen. Läs gärna de generella uttagningsprinciperna här, och de specifika reglerna för varje EM och landskamp här.

D50, D65
Hämta PDF
H65, H75
Hämta PDF

Huvudpartners

Officiella partners