Snart dags för SSG Winter Tour 2022 på Algarve

August 20, 2021

SSG och LGA Golf inbjuder dig till Algarve Winter Tour, 19-26 februari 2022

Vi arrangerar nu vår fjärde Winter Tour-säsong för SSG:s medlemmar, såväl damer som herrar. Anmälan är öppen och vill du delta ber vi dig att boka så snart som möjligt, eftersom vi har ett begränsat antal platser. Tidigare Wintertoursäsonger har snabbt blivit fulltecknade.

Fotot ovan visar alla lyckliga medaljörer från Wintertouren 2020.

Algarve Winter Tour är en 72 håls slagtävling, brutto resp. netto, som spelas under sex golfdagar, där vi både tränar och tävlar. I år har vi lagt vår Winter Tour på två av Pestanas fina banor, som båda har Europatourstatus: Gramacho och Pinta. Banorna ligger alldeles intill varandra och vi bor i anslutning till banorna på Pestana Gramacho Residence.

I inbjudan (se pdf-fil nedan) hittar du priserna för Wintertourveckan, samt hela veckoprogrammet och ytterligare information om bokning m.m. I en annan pdf-fil nedan hittar du information om själva tävlingen och tävlingsformatet.

Bokning och frågor: Du bokar ditt deltagande på Algarve Winter Tour 2022 genom att maila till LGA Golf (info@lgagolf.se). Du kan även ställa eventuella frågor till LGA Golf på denna mailadress. Vill du/ni förlänga vistelsen kan LGA Golf erbjuda bra alternativ till förmånliga priser. Maila dem och fråga.

Corona: Vi förutsätter att alla som deltar på Wintertouren har ett aktuellt Covidpass (Covidbevis för resor) med på resan.

Väl mött till en trevlig samvaro på vår fjärde säsong med SSG Winter Tour i Algarve!

Inbjudan till Winter Tour 2022
Hämta
Information om själva tävlingen
Hämta

Tillbaka till alla nyheter