Ett fåtal platser kvar till SSG Winter Tour 2023 på Algarve

December 8, 2022

Vill du följa med oss till Algarve och spela vår Wintertour, måste du – om du inte redan gjort det – anmäla dig till LGA Golf omgående. Vi har endast ett fåtal platser kvar. I inbjudan nedan hittar du all information om Wintertouren och om hur man anmäler sig.  

SSG Winter Tour, 25 mars - 1 april 2023 (vecka 13)

Vi arrangerar nu vår femte Winter Tour-säsong för SSG:s medlemmar, såväl damer som herrar. Denna gång har vi lagt Wintertourveckan i slutet av mars. Anmälan är öppen och vill du delta ber vi dig att boka så snart som möjligt, eftersom vi har ett begränsat antalplatser. Tidigare Wintertoursäsonger har snabbt blivit fulltecknade.

SSG Winter Tour är en 72 håls slagtävling, brutto resp. netto, som spelas under sex golfdagar, där vi både tränar och tävlar. I år har vi ånyo lagt vår Winter Tour på två av Pestanas fina banor, som båda har Europatourstatus: Gramacho och Pinta. Banorna ligger alldeles intill varandra och vi bor i anslutning till banorna på Pestana Gramacho Residence.

I inbjudan - se pdf-fil nedan - hittar du priserna för Wintertourveckan, samt hela veckoprogrammet och ytterligare information om bokning m.m. I den andra pdf-filen nedan hittar du mer information om själva tävlingen.

Bokning och frågor: Du bokar ditt deltagande på Algarve Winter Tour 2023 genom att maila till LGA Golf (info@lgagolf.se). Du kan även ställa eventuella frågor till LGA Golf på denna mailadress. Vill du/ni förlänga vistelsen kan LGA Golf erbjuda bra alternativ till förmånliga priser. Maila dem och fråga.

Så: Vill du verkligen försäkra dig om en plats på Wintertouren 2023, ber vi dig göra en bokning till LGA-Golf omgående.

Väl mött till en trevlig samvaro på vår femte säsong med SSG Winter Tour i Algarve!

Inbjudan till Winter Tour 2023
Hämta
Information om själva tävlingen
Hämta

Tillbaka till alla nyheter