Båda damlagen vann sista dagen, båda blev 7:a

June 25, 2023

Lagkapten Anna-Gretas rapport efter sista dagens succé:

D65 - Masters: Idag var det kamp mot Norge om 7:e platsen. Ewa spelade strålande golf och gjorde historien kort mot norskan. Ewa vann på hål 13 😀. Anneli och Lena spelade Greensome och vann sin match på 18. Bra gjort 👏! Själv var jag 1 upp på 18:e greenen när jag kunde plocka upp bollen och fira med laget.

D50 - Marisa Sgaravatti: Då är Sgaravatti-gänget också i mål och de besegrade Island med 4-1 i sin match och kom även de på 7:e plats.

Båda lagen har genomfört tävlingen mycket bra och vi kan också konstatera att några få futtiga slag i kvalificeringsomgången har gjort att vi inte har varit med i fighten om 1-4 plats och tampats om dom placeringarna, men det tar vi med oss till nästa år 😀💪.

Det har varit en mycket bra dag 😊.

--- Torsdagens artikel nedan ---

Idag hade vi inte turen på vår sida. Vi förlorade mycket knappt i både D50 och D65. Imorgon är det spel om 7:e plats.

Följ sista dagens resultat på ESLGA:s hemsida (under rubriken "2023 Waterloo").

--- Onsdagens artikel nedan ---

Lagkapten Anna-Gretas onsdagsrapport: Sgaravatti-teamet (D50) har gjort en fantastiskt bra 2:a dag. Den som höll fanan högst i dag var en finska som spelar för Sverige - nämligen Tiina Lehtola med 79 slag 🌟. Inte långt efter kom Loredana med 80 slag, Åsa V 81 och Åsa J 82. Totalt är laget på en 5:e plats och kommer spela om plats 5-8 de närmaste 2 dagarna.

Även D65-laget har klarat av kvalificeringsdagen för Masters. Ewa Sjölin har gjort en riktigt bra runda och blev 7:a på den individuella listan. Som lag är vi på 8:e plats och kommer imorgon (troligtvis) möta Tyskland -som är 5:a. Annelie och jag kommer spela Greensome och Lena och Ewa går ut i singlarna.

Vi hoppas ni håller tummarna för båda våra lag.

//Anna-Greta

Du hittar information och resultat om Dam-EM på ESLGA:s hemsida (under rubriken "2023 Waterloo").

Masterslaget (D65)

--- Tisdagens artikel ---

Vi har fått en mycket bra start på Dam-EM. Vårt D50-lag ligger på en fin 7:e plats, bara 2 slag från tredjeplatsen. Se här. Bådar gott inför morgondagen.

Vårt D65-lag samt båda H55-lagen har spelat in idag. Imorgon börjar EM-spelet även för dem.

--- Måndagens artikel ---

Damernas EM inleds sedan på tisdag 27 juni och spelas på Royal Waterloo Golf Club i Belgien. Vi deltar med lag i både D50 (Marisa Sgaravatti) och D65 (Masters). Du hittar information och resultat om Dam-EM på ESLGA:s hemsida (under rubriken "2023 Waterloo").

Anna-Gretas tisdagsrapport: Idag har Sgaravatti-teamet sin första tävlingsdag, som är en av två kvalificeringsdagar inför matchspel i två dagar.
Fint väder 👍, en bana som är vacker, variationsrik och i ett fantastiskt skick 👍 och ett lag som är taggat👍.
Masters-teamet ligger i startgroparna för att ta sig an inspelet idag.

Du hittar våra laguppställning här.

Vi önskar åra lag ett stort lycka till !

Tillbaka till alla nyheter