Två nya golfresor i höst, exklusivt för SSG - boka nu

May 27, 2022

Intresset för golfresor under vinterhalvåret är stort bland oss SSG-medlemmar. Därför vill vi nu testa att utöka vårt reseutbud, med två nya härliga resmål.

Exklusivt och unikt: Casa de Campo i Dominikanska Republiken är Karibiens mest kompletta golfresort. I samarbete med vår medlem och partner Ragnar Bruce och hans Dominikanska Republiken Resor erbjuder vi en exklusiv resa 15-23 november 2022. Vi spelar fantastiska golfbanor, bl.a. den världsberömda PGA-tourbanan Teath of the Dog och bor på femstjärningt hotell. Du hittar mer information om resan nedan, samt länk till bokning och frågor.

All inclusive och SSG-54-hål: Gloria Verde Resort, Belek, Turkiet: Tillsammans med Easton Golf arrangerar vi i månadsskiftet oktober/november 2022 en 54-håltävling för våra medlemmar på Belekkusten. Med inspel och tävling på två 18-håls mästerskapsbanor, får vi fem fina golfdagar och havsnära hotell, med allt inkluderat. Du hittar mer information om resan nedan, samt länk till bokning och frågor. Boka senast 14 juli.

Och som vanligt, och sedan flera år tillbaka har vi ju vår SSG Algarve Wintertour, som vi genomför varje år under februari/mars tillsammans med vår huvudpartner LGA Golf (Longstay Golf Algarve). Under sommaren kommer vi att ge dig all information om nästa års Wintertour.

Casa de Campo i Dominikanska Republiken 

Åk med på en riktigt härlig och exklusiv golfresa till Casa de Campo, Dominikanska Republiken. Vi bor på femstjärnigt lyxhotell (som ingår i kedjan ”Leading hotels of the World”). Du får underbara 28-30 grader i luften och 25-26 grader i havet, samt en sval bris från havet. Hela tre olika golfbanor ingår i upplägget, perfekt med två rundor per bana. Vi arrangerar även tävlingar (om vi blir tillräckligt många). Dominikanska Republiken är ett fantastiskt land för golf och avkoppling och utnämndes både 2008 och 2014 till ”Årets Golfland” bland alla länder i Västindien och Latinamerika.

När: 15-23 november 2022 (vistelsen kan förlängas)

Flyg via Paris: från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Boende i sviter: Vi bor på det lyxiga Casa de Campo, med ”all inclusive” och alla hotellrum är Elite Patio sviter på rymliga 56 m2.

Golfen: Vi spelar de högklassiga banorna Teath of the Dog (med PGA-tourstatus), Dye Four och The Links

Pris: Från 2.790 USD (ca 25.400 SEK) i delat dubbelrum (flygbiljett tillkommer)

Bokning av resan gör du direkt till Ragnar Bruce via mail (ragnar.bruce@dominikanskarepublikenresor.se) eller telefon 0730-271300. Kontakta även Ragnar för frågor.

Mer information: Se hela resebroschyren allra längst ner på sidan.

Gloria Verde, Belek, Turkiet

Följ med oss till den fina "Golfkusten" i Belek, bo på Gloria Verdes Resort och spela SSG:s 54-håltävling. Med inspel och tävling på två av Belekområdets mästerskapsbanor, får vi fem fina golfdagar och havsnära hotell, med allt inkluderat. I populära Belek kan du kombinera sol, bad och spel på högklassiga golfbanor.

När: 29 oktober - 5 november 2022 (30 okt - 6 nov från Köpenhamn)

Flyg direkt: från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Boende: Vi bor på Gloria Verde Resort, ett femstjärnigt hotell alldeles vid Medelhavet.

Golfen: Vi spelar Gloria Old Course (med Europatourstatus) och Carya GC (den Peter Thompson-designade mästerskapsbanan som år efter år får lovord från sina besökare). På Gloria Old Course har vi starttider på morgonen och på Carya GC efter lunch (med s.k. Floodlight golf, solnedgång och upplyst bana; en häftig upplevelse.)

Tävling: Vi genomför SSG:s 54-hålstävling om tillräckligt många anmäler sig till resan.

Pris (inkl. flyg): 19.490 SEK i delat dubbelrum (inklusive flyg, boende, golf och "all inclusive")

Bokning av resan gör du här. Boka senast 14 juli.

Mer information finns på bokningslänken här. Se även resebroschyren allra längst ner på sidan.

För frågor kontakta Easton Golf: Nicklas eller Thomas, 040-643 44 45, proresor@eastongolf.se.

Casa de Campo - resebroschyr
Hämta
Gloria Verde - kort resebeskrivning
Hämta

Tillbaka till alla nyheter