Låga scorer på Sand, trots sämre sikt i morgondiset

September 27, 2020

På Sand GC spelar vi höstens tredje och fjärde OM-tävlingar över 18 hål vardera, samt en Minitour som utgörs av det sammanlagda resultatet över 36 hål.

H65-klassen inledde förstadagens spel i sällskap med ett morgon- och förmiddagsdis som gjorde sikten lite begränsad. Trots det gick Per Hildebrand på finfina 74 slag och leder H65-brutto, tätt följd av en trio spelare på 75 slag. I H65-netto leder Lars Meltzer på utmärkta 69 slag netto, två slag före Rolf Holme.

Ewa Sjölin var den enda spelaren i D50-brutto som hade en score under 80 slag. Med sina fina 79 slag brutto var hon hela fem slag före en kvartett på andraplatsen. I D50-netto leder Jeanette Johansson på 68 slag netto, två slag före Päivi Jussila på andra plats. Sedan är det fyra slag ner till tredjeplatsen.

Jan Karmakar gick runt på 73 slag brutto och leder H55-brutto, ett slag före Bo Sandberg. I H55-netto leder Johnny Svensson på 68 slag netto, ett slag före Christer Gustafsson. Sedan är det ytterligare ett par slag ner till tvåan.

Under måndagen slutförs Minitouren över 36 hål, då vi spelar den fjärde OM-tävlingen för hösten. Du kan följa resultaten här.

Tillbaka till alla nyheter