Årets sista OM-medaljer nu utdelade på Vadstena GK

September 18, 2021

Vår sista OM-tävling för hösten - OM 5-6, söndag-måndag 19-20 september - blev en perfekt avslutning på hemmasäsongen. Vadstena GK bjöd oss på en mycket bra bana och dessutom ett fantastiskt fint mottagande i kansli och restaurang.

Ni hittar de båda speldagarnas resultat, och även det sammanlagda tvådagarsresultatet (Minitouren), här. Som ni vet, är det i Minitouren som priser delas ut. I endagarstävlingarna är det rankingpoängen som är "priset".

(Observera att även de som endast spelade en dag anges i resultatlistan för båda dagarna, men dem ska du naturligtvis bortse ifrån när det gäller det samlade tvådagarsresultat över 36 hål eftersom de bara spelat 18 hål och därmed inte deltog i den Minitour över två dagar. De deltog bara i en av OM-dagarna.)

På bilden ovan ser du de damer som fick priserna i D50, och på bilderna nedan visas först de som fick priserna i H65 respektive H55, och sedan mer allmänna bilder från tävlingen. Tyvärr hade flera av dem som kom på pallplats i H65:s nettoklass redan åkt hem vid prisutdelningen, och då går ju priserna vidare till dem som kommer därnäst i resultatlistan, och är på plats. Endast de som är på plats får ju, som ni vet, ta emot priserna vid SSG:s prisutdelningar.

Vadstena GK:s ansvariga, Anna-Carin, flankeras av pristagare i H65, både brutto och netto.
Pristagarna i H55, både brutto och netto
Vår tävlingsledare beskriver och förklarar.

Tillbaka till alla nyheter