Snart dags för SSG Winter Tour 2022 på Algarve

February 8, 2022

SSG Winter Tour, 19-26 februari 2022

Nu öppnar Portugal och Algarve upp för oss, både för vår första tävling för året och genom att flera Corona-restriktioner tas bort efter hand.

Vi har ett fullt startfält anmält till årets Winter Tour, och planeringen är i full gång nere på Algarve. Vår partner LGA kommer nu i veckan att ge praktisk information till alla deltagare. Och under själva tävlingen kommer vi ge resultatuppdateringar löpande här på hemsidan. Det blir minst lika spännande att följa, som OS-resultaten.

Vi arrangerar nu alltså vår fjärde Winter Tour-säsong för SSG:s medlemmar. Det är en 72 håls slagtävling, brutto resp. netto, som spelas under sex golfdagar, med inspel under dag 1-2 och tävling under dag 3-6. I år har vi lagt vår Winter Tour på två av Pestanas fina banor, som båda har Europatourstatus: Gramacho och Pinta. Banorna ligger alldeles intill varandra och många av oss bor i anslutning till banorna på Pestana Gramacho Residence.

I inbjudan (se pdf-fil nedan) hittar du hela veckoprogrammet och ytterligare information. I den andra pdf-filen nedan hittar du information om själva tävlingen och tävlingsformatet.

Gruppindelning, startlistor etc. kommer att presenteras efter hand, närmare inpå tävlingen.

Inbjudan till Winter Tour 2022
Hämta
Veckoschema
Hämta
Information om själva tävlingen
Hämta

Tillbaka till alla nyheter